Zonnebrand in draagdoek

Ook in de zomer is het dragen van je kindje in de draagdoek heel fijn, met luchtige kleren en goede bescherming tegen de zon is dit ook heel goed mogelijk!

Draagdoek met warm weer

Veel ouders denken dat dragen in een draagdoek met warm weer niet “goed” is om te doen. Toch heb ik het zelf regelmatig gedaan en zie ik genoeg andere ouders die dit ook doen. Het is wel goed om rekening te houden met de kleding die je jezelf en je kindje aan doet.

Luchtige kleding in de draagdoek

Het is natuurlijk logisch dat je je kindje geen dikke winterjas aan doet. Enkel een romper of luier zou bijvoorbeeld prima kunnen, om het zweten tegen elkaar te voorkomen zou je een hydrofieldoek tussen jezelf en je kindje kunnen leggen. Doe daarnaast altijd een hoedje of (strik)mutsje op het hoofd van jouw kindje, de hete zon op het hoofdje van je kindje kan namelijk zorgen voor zonnebrand maar ook voor oververhitting of een zonnesteek.

Attitude zonnebrand

Zonnebrand voor in de draagdoek

Naast een hoedje of mutsje moet je uiteraard je kindje ook goed beschermen met een zonnebrand. Maar je wilt natuurlijk niet dat je draagdoek hiervan beschadigd door vieze vlekken die je niet meer uitgewassen krijgt.

Met de zonnebrand van Attitude bescherm je de huid van jouw kindje tegen zonnebrand maar laat je geen vlekken achter op jouw draagdoek. De zonnebrand heeft een basis van zink, dit is een dikke witte substantie die er voor je draagdoek vast wat angstaanjagend uit ziet maar het is eigenlijk super gemakkelijk uit te wassen!

En naast dat de zonnebrand van Attitude veilig is voor jouw draagdoek bevat deze ook nog eens enkel natuurlijke ingrediënten en is vrij van een chemisch filter. Zo zijn jouw kindje en draagdoek beide optimaal beschermd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *