Wiebelenloopdieren, een bijzonder cadeau

Wiebel en loopdier Draak

Ken jij de Wiebelenloopdieren van Uwe Kramer al? Deze handgemaakte loopdieren zijn bijzonder, duurzaam en van een geweldige kwaliteit.

Duurzaam loopdier

De verschillende loopdieren van Wiebelenloopdieren worden met de handgemaakt in Duitsland. Uiteraard is het gebruikte hout duurzaam geproduceerd en word er voor iedere boom die gekapt is ook een boom terug geplant in de natuur.

Wiebelen loopdier Gans

Loopdier valt niet om

Naast dat de wiebelenloopdieren duurzaam geproduceerd worden is het design ook nog eens goed doordacht. Uwe Kramer maakte het eerste loopdier als kraamcadeau voor zijn neefje en heeft na de positieve reacties het ontwerp steeds verder verbeterd.

Gewicht in het loopdier

Alle loopdieren van Wiebelenloopdieren bevatten een gewicht, dit gewicht zorgt ervoor dat het loopdier niet omvalt als je kindje ermee loopt. Het gewicht zorgt er namelijk voor dat de bovenkant van het dier wel gezellig heen en weer schudt maar niet te ver doorschiet.

Wiebel en loopdier Draak

Grote wielen

Daarnaast hebben de dieren grote wielen met een rubberen rand voor extra stevigheid. De rubberen randen op de wielen zorgen ervoor dat de loopdieren ook heel geschikt zijn om mee naar buiten te nemen. Wel even uitkijken met regen, daar houden ze niet van. Mocht je loopdier toch nat worden, droog hem dan daarna goed af!

Uitdagend om te mee lopen

Doordat de loopdieren groot zijn worden ze aangeraden voor kinderen van ongeveer 18 maanden. Maar als jouw kindje er eenmaal mee kan lopen zal deze ook blijven lopen. Hoe leuk is een vriendje dat jou overal achtervolgd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *