We Might Be Tiny, het hipste servies!

We Might Be Tiny - Stickie Plate Beer Blue Dusk zijkant

Ken jij het hippe servies van We Might Be Tiny al? Dit servies bestaat uit een heleboel leuke spullen die perfect met elkaar te combineren zijn om zo een compleet servies te hebben!

Dierenvorm placemat

Een van de meest bekende producten van We Might Be Tiny zijn hun placemats. Deze zijn verkrijgbaar in een aantal diersoorten zoals een kat, konijn en een beer maar daarnaast ook nog in een heleboel hippe kleuren die passen bij alle producten van WMBT.

We Might Be Tiny - Placemat Kat

De placemats zijn van siliconen gemaakt en hebben een soort anti slip laag aan de onderkant. Zo liggen de placemats stevig op tafel en glijden ze niet van tafel af. Is de placemat vies? Dan is deze gemakkelijk te reinigen met een nat doekje, maar ze kunnen ook in de vaatwasser!

We Might Be Tiny borden met zuignap

Een leuke combinatie met de placemats van We Might Be Tiny zijn de borden met zuignap. Deze borden zijn net als de placemats te verkrijgen in dezelfde diersoorten en een heleboel kleuren. Hier vind je de beer, konijn en de kat.

Door de handige zuignap die verborgen zit aan de onderkant van de borden gooit jouw kindje het bordje niet zo gemakkelijk van de tafel af. Combineer de bordjes samen met een anti-slip placemat voor een leuk design maar ook om ervoor te zorgen dat het eten niet op de grond beland.

We Might Be Tiny - Stickie Plate Beer Yellow zijkant

De vakjes in de borden van We Might Be Tiny zijn handig voor de beginnende eters. zorg er door het gescheiden geven van verschillende soorten eten voor dat jouw kindje de smaken goed leert kennen en hopelijk waarderen!

Slab van We Might Be Tiny

Nu het bordje stevig aan de tafel zit is de ravage na de maaltijd al een stuk minder groot. Maar met de handige slab met opvangbakje van We Might Be Tiny zorg je ervoor dat al het eten dat jouw kindje per ongeluk laat vallen word opgevangen.
Het opvangbakje is vervolgens te legen op het bordje van jouw kindje zodat er geen eten verspild word.

We Might Be Tiny - Set Slabben

En is de slab na het eten helemaal vies? Houd de slab even onder de kraan of neem af met een doekje en hij is weer helemaal schoon. Of je doet de slab gemakkelijk even in de vaatwasser, wel het liefste bovenin!

We Might Be Tiny beker

En om je servies setje echt af te maken kun je de borden, placemats en slabben combineren met de We Might Be Tiny beker. Deze beker is gemaakt van soepel en voedselveilig siliconen en is gemakkelijk vast te houden door zelfs de kleinste kinderhandjes.

We Might Be Tiny - Beker Minty Green

Duurzaam maar hip

Alle producten van We Might Be Tiny zijn geproduceerd op duurzame wijze, zo weet je zeker dat jouw kindje geen schadelijke stoffen binnen krijgt en er goed nagedacht word over het milieu. En waar vaak gedacht word dat duurzaam staat voor suffe producten bewijzen de hippe designs van We Might Be Tiny.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *