We Love The Planet – Het merk

Logo We Love The Planet

We Love The Planet, wij zijn helemaal enthousiast. Dit Nederlandse merk maakt deodorant uit duurzame en ecologische producten. En ze ruiken super lekker!

Liefde voor onze planeet

Uit liefde voor de planeet is het merk ontstaan. We Love the Planet vind het belangrijk om te weten welke ingrediënten er gebruikt worden maar ook waar deze vandaan komen. Daarnaast willen ze ervoor zorgen dat iedere stap van het productieproces, iedere handeling die ze doen de meest duurzame manier is. In onze ogen een enorm goede insteek bij het ontwikkelen van producten!

Logo We Love The Planet

Nederlandse productie

Een ander leuke weetje over de crème deodorant van We Love The Planet is dat deze in Nederland gemaakt worden bij een natuurlijke producent. Alle ingrediënten worden met de grootste nauwkeurigheid uitgezocht en zijn uiteraard gecertificeerd. Er word regelmatig gekeken of het productieproces, de ingrediënten en de certificering nog de beste zijn. Hierdoor garandeert We Love The planet zijn geweldige kwaliteit en zijn alle producten puur natuur!

We Love The Planet deodorant stick

Verschillende geuren

De deodorant blikjes en deodorant sticks van We Love The Planet zijn verkrijgbaar in verschillende geuren. Deze geuren zijn mild en gemaakt uit natuurlijke ingrediënten. De milde ingrediënten zorgen ervoor dat de huid optimaal beschermd word en je geen schadelijke stoffen binnen krijgt. De geuren zijn geschikt voor mannen en vrouwen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *