We Love The Planet – Deodorant

Ben jij op zoek naar een natuurlijke variant op je dagelijkse deodorant? Zoek je een ecologisch en natuurlijk alternatief die goed is voor het milieu maar ook voor je gezondheid? Kijk dan eens naar de deodorant van We Love The Planet (WLTP).

Natuurlijke deodorant

De natuurlijke deodorant van We Love The Planet is zoals de term natuurlijk al zegt, volledig gemaakt uit natuurlijke ingrediënten. Het grootste deel van de deodorant bestaat uit bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder. Deze combinatie zorgt ervoor dat de deodorant gemakkelijk uitsmeert en je huid niet uitdroogt, in tegenstelling juist. De deodorant zorgt ervoor dat de huid van je oksels lekker gehydrateerd is.

We Love The Planet deodorant Lovely Lavender

Neutraliseert geurtjes

Naast de eerder genoemde ingrediënten bevat de deodorant van We Love The Planet zuiveringszout. Dit klinkt natuurlijk een beetje vreemd maar dit zout zorgt ervoor dat geurtjes geneutraliseerd worden. De natuurlijke deodorant zorgt er namelijk niet voor dat je oksels stoppen met zweten. Nee deze deodorant zorgt ervoor dat zweet geurtjes geneutraliseerd worden.

Aluminium in deodorant

Stick of creme

De natuurlijke deodorant van We Love The Planet is verkrijgbaar in twee verschillende varianten. Je hebt de deodorant stick, dit is een gemakkelijk te gebruiken stick die je omhoog en naar beneden draait. Zo blijft de deodorant schoon na gebruik en blijft de geur goed behouden.

We Love The Planet deodorant stick

Naast de deodorant stick heb je de We Love The Planet blikjes. Deze blikjes gebruik je door met je vingers een beetje creme uit het bakje te halen en onder je oksel te smeren. De creme zorgt ervoor dat er een beschermend laagje onder je oksels word gelegd. Dit laagje neutraliseert vieze geurtjes en zo ruik je de hele dag fris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *