Wat neem je mee op vakantie

We zijn een beetje laat zo aan het einde van de zomervakantie, maarja van ervaring leert men. Door alle bestellingen en zelf op vakantie te gaan weet je tenslotte beter wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie.

We zetten een aantal vakantie tips voor je op een rijtje.

Zonnebrand

Een van de eerste dingen waar je aan denkt, zeker bij vakantie naar een zonnige of tropische bestemming, is zonnebrand. Insmeren is altijd belangrijk maar zeker bij het heerlijke buiten leven op vakantie. Neem daarom een grote tube mee en smeer jezelf en je kindje goed in.

Attitude zonnebrand

Na het zonnen, is een heerlijke hydraterende aftersun ook lekker om te smeren. Vergeet deze dus ook niet in je toilettas.

Speelgoed

Naast zonnebrand is speelgoed, niet teveel maar een paar dingetjes zijn altijd handig. Wij ervaren zelf op vakantie dat onze kinderen veel spelen met dezelfde spullen, en de spullen die ze vinden in de natuur. Denk hierbij aan takken, zand en dergelijke spullen. Wel hebben onze kinderen deze vakantie veel plezier gehad met hun scrunch schepje en emmertje.

Scrunch opvouwbare speelgedemmer rood

Omdat er bij onze vakantiebestemming een meer en een zwembad was hebben wij ook een Green Toys duikboot meegenomen. Hier hebben onze kinderen tijden mee gespeeld in het zwembad. Al was het dobberen in het water opzich ook al prima vermaak!

Luiers

Vaak verkopen ze op vakantiebestemmingen, ook in het buitenland, voldoende diverse luiers. Maar gebruik je normaal wasbare luiers en wil je tijdelijk wegwerp gebruiken, of je gebruikt altijd al ecologische luiers neem deze dan voldoende mee want vaak zijn deze niet overal te verkrijgen.

Milieuvriendelijk luiers

Wassen

En na zo een dag buiten, in het water en uitstapjes maken is niets lekkerder dan even in bad of onder de douche. Neem een 2-in-1 shampoo en bodywash mee, zo heb je twee producten in een fles. Dit scheelt weer een heleboel verpakkingen meenemen!

Attitude Baby Leaves 2-in-1 Shampoo en Body Wash pear nectar

Extra speen

Een andere handige tip voor op vakantie is een extra speen, gebruikt jouw kindje een speen? Neem er dan altijd eentje extra mee. Niets zo vervelend als op vakantie zijn en de favoriete speen van je kindje kwijtraken. Niet overal zijn dezelfde spenen te koop dus neem altijd een extra speen mee.

Waarom een natuurrubbers peen

Fijne vakantie

Maar bovenal wensen we natuurlijk iedereen een super fijne vakantie! Geniet intens en maak er een fantastische tijd van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *