Wat is bijenwas klei

Kleien, het is hartstikke goed voor de motoriek van kinderen en daarnaast werkt het voor veel van hen ook nog eens super ontspannend. Het kneden, het zacht worden van de klei, het nadenken over wat je kunt maken haalt je helemaal uit je hoofd en zorgt ervoor dat je je helemaal focust op andere dingen. Voor veel kinderen is dit echt een moment van ontspanning, er gebeurd namelijk zoveel in het hoofd van jonge kinderen. De wereld leren kennen, verwachtingen, vriendjes, school en alle andere prikkels die voorkomen op een normale dag.

Veilige klei

Nu wil je als ouder natuurlijk het beste voor jouw kindje maar tegelijkertijd wil je ook dat de klei lekker soepel en zacht is. Een goede combinatie van deze twee dingen vind je in de bijenwas klei van Le Jouets Libres. Deze klei word geleverd in staafjes in verschillende kleuren en verschillende sets. De staafjes voelen in de verpakking heel hard aan maar door de warmte van je huid worden ze al snel heel erg soepel. Ook als de klei na een tijdje niet gebruiken hard geworden is is het super gemakkelijk deze weer soepel te krijgen door een beetje warmte van je handen.

Bijenwas 10 kleuren - Les Jouets Libres

Wat is bijenwas klei

Bijenwas is een natuurproduct wat geproduceerd word door sommige bijen. De substantie is een beetje hard en stevig maar zoals al eerder vermeld word het heel snel zacht bij aanraken. Warmte zorgt ervoor dat de klei heerlijk zacht en soepel word. Zo is het zelfs voor jonge kinderen heel erg gemakkelijk om de klei soepel te krijgen.

De klei van Le Jouets Libres word gekleurd met veilige kleurstoffen uit natuurlijke bron en daarnaast is de klei ook gluten vrij. Door het gebruik van enkel natuurlijke ingrediënten is de klei goed voor jouw kindje en het milieu.

Wil jij de bijenwasklei uitproberen? Je vind de producten van Le Jouets Libres hier.

Geef een antwoord