Vegan zonnebrand van We Love The Planet

We Love The Planet - Vegan zonnebrand stick

Op zoek naar een natuurlijk alternatief voor een reguliere zonnebrand, met de Vegan zonnebrand van We Love The Planet zit je helemaal goed. Deze zonnebrand stick is goed voor jou, je huid maar ook voor het milieu. Bij We Love The Planet denken ze namelijk goed na over welke ingrediënten het beste gebruikt kunnen worden.

Natuurlijke zonnebrandstick

De zonnebrandstick van We Love The Planet bevat een natuurlijk UV-filter in plaats van een Chemisch Filter. Dit betekend dat de zon word weerkaatst op je huid en de schadelijke uv-stralen je huid niet kunnen binnen dringen. In het geval van een chemisch filter trekken de beschermende stoffen in je huid en zorgen hier binnen voor bescherming. Helaas zijn deze stoffen van zichzelf vaak al schadelijk en dus niet veel beter dan de uv-stralen.

Verzorgende zonnebrand

Naast dat de We Love The Planet zonnebrand je huid goed beschermd tegen de zon is deze ook nog eens verzorgend. Waar veel zonnebrand ervoor zorgt dat je huid een beetje uitdroogt is dit bij deze Vegan zonnebrand niet het geval. Door een mix van verschillende soorten olie (koolzaad en kokosolie) droogt je huid niet uit bij gebruik. Je huid word juist heerlijk verzorgd.

Zonnebrandstick gebruiken

Het gebruik van de zonnebrand stick is super gemakkelijk, wij twijfelden hier een beetje over want een crème leek ons toch praktischer maar het is eigenlijk heel handig in gebruik.


Denk bijvoorbeeld eens aan het smeren van zonnebrand crème op het strand. Voor je het weet zijn jij en je kinderen veranderd in zand monsters. Doordat je deze zonnebrand direct op de huid aanbrengt met de stick en deze heel snel intrekt loop je dit risico niet. Daarnaast glij je met de zonnebrand stick gemakkelijk over je lijf heen, en heb je toch een plekje waar je niet bij kan dan smeer je gemakkelijk wat zonnebrand op je handen om het hierna uit te smeren.

We Love This Sunscreen!

Kortom, wij zijn super tevreden over de zonnebrand van We Love The Planet. Een stick bevat ongeveer 50 gram zonnebrand en is verkrijgbaar in SPF 20 en SPF 30. Veel mensen vragen zich af waarom de SPF niet hoger loopt, dit omdat een SPF van 30 al een zinbescherming biedt van 97%. Dit is ruim voldoende, zeker als je de algemene zonneregels volgt zoals niet in de zon op het heetste moment van de dag en regelmatig insmeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *