Tikiri sale

Ken jij de leuke producten van Tikiri nog niet? Of ben je al een tijdje fan? Wij hebben nu een super leuke sale op een heleboel producten van Tikiri.

Tikiri zoodieren sale

Heb je de leuke zoodieren al gezien van Tikiri? De zoodieren knuffels zijn nu te verkrijgen met maar liefst 23% korting! Deze knuffeltjes zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende zoo dieren. Zo is er voor ieder kindje een favoriet dier te vinden.

Door het formaat van de knuffeltjes zijn ze ideaal voor zelfs de jongste kindjes. Daarnaast zorgt het formaat er ook voor dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn.

Tikiri knuffel olifant

Tikiri draak en Tikiri eenhoorn sale

Ook de fantastische stoere draken van Tikiri zijn in de sale, deze draken zijn ideaal om te gebruiken voor kindjes die doorkomende tandjes hebben of in de fase zitten waarbij alles in de mond verdwijnt. Het zelfde geld voor de schattige eenhoorns.

Tikiri Eenhoorn Cotton Candy

Lucas en Lila lammetjes van Tikiri

Ook de schattige lammetjes van Tikiri zijn in de sale, er zijn verschillende speeltjes verkrijgbaar met de schattige lammetjes. Kijk bijvoorbeeld eens naar de leuke muziekdoosjes of rammelaars in de schattige vorm van een baby schaapje.

Voor de iets oudere kinderen zijn de tiktri stapelringen ook heel leuk. Hiermee is het heel gemakkelijk de motoriek van jonge kinderen te stimuleren en te ontwikkelen.

Tikiri Stapelringen Lucas

Sale

Wil jij leuk, veilig en duurzaam speelgoed scoren voor een mooie prijs? Bekijk dan nu eens onze sale categorie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *