The zoo thermosbeker

De scholen beginnen weer, uiteraard met strikte regels en voorzorgsmaatregelen. Het zal best wennen worden voor de kinderen maar hopelijk verloopt dit bij iedereen soepel.

Wij zelf vonden dit moment, na een lange periode thuis, wel een goed moment om onze zoon een beetje te verwennen met een nieuwe beker en/of trommel voor op school.

Nieuwe designs

Onze zoon had een simpele trommel en beker maar toen we de nieuwe designs van The Zoo bij de groothandel zagen staan konden we het niet laten. We namen gelijk een nieuwe beker voor hem mee.

De thermosbekers van the zoo waren al verkrijgbaar in een heleboel verschillende leuke prints, denk aan een hertje, beer slang en zebra. Maar er zijn 3 nieuwe prints bijgekomen.

De nieuwe prints zijn een kogelvis, otter en orca. Allemaal met hun eigen mooie, opvallende achtergrond kleur!

Thermosbeker voor kinderen

Door het leuke ontwerp van de bekers is er voor ieder kind wel een print of kleur die bij hem of haar past. Daarnaast zijn de bekers gemakkelijk open te maken. En de handige ring aan de bovenkant zorgt ervoor dat jouw kindje de beker gemakkelijk kan tillen.

Naast dat de thermosbeker drankjes heerlijk warm houdt, denk bijvoorbeeld aan een beker thee. Blijven koele dranken zoals melk of limonade ook echt lekker koel. Heerlijk voor op de warme of koude dagen op school.

RVS drinkbeker

Naast de geweldige print aan de buitenkant is de beker van binnen gemaakt van RVS. Dit betekend geen gebruik van schadelijke stoffen en geen last van smaakjes die in de beker trekken. Zo kun je gerust de ene keer melk en de andere keer thee uit dezelfde beker drinken zonder dat je dit proeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *