Soap bar van Sheepish Grins

Sheepish Grins - Geitenmelkzeep Bahama Coconut

Het voelt misschien een beetje ouderwets om een blok zeep te gebruiken in plaats van een tube of flacon met zeep, maar het is ideaal! De soap bars van Sheepish Grins zijn huidvriendelijk, natuurlijk en verzorgend voor de huid.

Natuurlijke soap bar

De Soap bars van Sheepish Grins zijn zoals de kop al zegt volledig gemaakt uit natuurlijke ingrediënten. Het grootste bestanddeel is geitenmelkzeep. Deze melk word gecombineerd met palmolie, olijfolie en kokosolie om zo een mooie plak te kunnen vormen. De prachtige kleuren van de verschillende soap bars worden gemaakt uit klei, wortels, zaden, kruiden, schelpen en indigo.

Sheepish Grins - Geitenmelkzeep Strawberry

Geitenmelk bij eczeem

Doordat de soap bars worden gemaakt uit volledig natuurlijke ingrediënten zijn deze ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Daarnaast is geitenmelkzeep bewezen heel effectief tegen eczeem. Geitenmelk is namelijk een hypoallergeen product en staat bekend om de hydraterende werking. Misschien is dit de oplossing voor al jouw huidproblemen. Veel huidproblemen ontstaan namelijk door een gebrek aan vocht in de huid, met het gebruik van de zeep van Sheepish Grins zorg je ervoor dat deze balans weer hersteld wordt.

Sheepish Grins - Geitenmelkzeep

Soap bar bewaren

Na het gebruik van de zeep van Sheepish Grins raden wij aan om de zeep in een bakje te bewaren. Het liefste wel een bakje met een deksel, zodat de stralen van de douche niet weer de zeep raken. Het is wel handig als het overtollige vocht op de zeepbar uit het bakje kan lopen. Zo voorkom je dat je zeepbar uit gaat lopen!

Heerlijke geuren

De soap bars van Sheepish Grins zijn verkrijgbaar in een heleboel verschillende geuren. Zo is er voor iedereen een geur die hem of haar het meest aanspreekt.

Sheepish Grins - Geitenmelkzeep Love Spell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *