Sinterklaastips voor jouw kind

Over precies een maand is het zover, pakjesavond! Gaan jullie dit jaar sinterklaas vieren en geloven jouw kinderen nog in het verhaal? Voor mij is het altijd een van de leukste feesten. Samen naar de intocht en vervolgens met warme chocolademelk op de bank de intocht op televisie kijken. Heerlijk, ik kan hier echt van genieten. Vervolgens in de ochtend gespannen gezichtjes, is de sint langs geweest en zit er een cadeautje in de schoen?

Inkoopstress sinterklaas

Waar ik iets minder van kan genieten is de inkoopstress die ik mezelf ieder jaar weer op de hals haal. Wat ga ik kopen? Geef ik alleen leuke dingen of ook nuttige dingen? Wat is ons budget? Wat staat er op de lijstjes? Ieder jaar ben ik last minute als een kip-zonder-kop cadeautjes aan het inkopen. Herkenbaar of ben jij altijd ruim op tijd met je inkopen?

Ecologische sinterklaas cadeaus

Om ervoor te zorgen dat jij in tegenstelling tot mij wel op tijd bent met jouw sinterklaas cadeaus en natuurlijk de allerleukste pakjes hebt zetten we bij GewoonGroener alvast wat tips voor je op een rijtje!

Sinterklaas cadeau voor peuters 

Lekkid Imaginary Fauna

Deze magneetblokken in de gekste vormen zijn een regelrecht succes hier in huis. Onze zoon van 3 kan zich tijden vermaken met het bedenken van de wildste beesten en vreemdste voertuigen. En hoewel Lekkid aangeeft dat de blokken geschikt zijn vanaf 3 jaar vind onze dochter van bijna 1 het geweldig om de blokken op elkaar te maken, weer los te halen en opnieuw te beginnen. Zo vermaken ze zich samen een hele tijd. En stiekem vind ik dit zelf ook leuk speelgoed.

Ökonorm knutselspullen

Iets wat wij standaard ieder jaar opnieuw geven zijn knutselspullen van Ökonorm. Het is leuk, leerzaam en je kindje kan er jarenlang plezier van hebben. Klei is hier altijd een succes en ook de vingerverf blijft een hit. Zo maken wij na sinterklaas altijd een mooi “schilderij” voor de kerstman!

Oekonorm vingerverf 4 kleuren Prinses

Sinterklaas cadeau voor baby’s 

Voor baby’s zijn ook heel veel leuke cadeautjes te vinden in onze webshop. En natuurlijk zijn alle producten volledig veilig voor kindjes die het speelgoed nog in hun mond stoppen.

Tikiri dieren

Alle producten van Tikiri spreken direct aan. Er is écht voor ieder kindje een beestje dat bij zijn of haar smaak past. De zoodiertjes zijn verkrijgbaar als bad/bijt en rammelspeelgoed. Deze zijn gemaakt van natuurrubber. Daarnaast zijn de zoodiertjes ook verkrijgbaar als piepknuffeltje. Dit Tikiri grijpspeelgoed is zacht en knuffelbaar maar heeft in het lijfje een zacht piepje. Super interessant om te ontdekken voor kindjes.

De Tikiri draak en Tikiri eenhoorn zijn gemaakt van natuurrubber in combinatie met stof. Door deze combinatie is het super interessant voor kindjes om te ontdekken. En het koele natuurrubber is de perfecte remedie bij doorkomende tandjes.

Tikiri Lila en Lucas

Ook van Tikiri zijn Lila en Lucas de schapen. Lila en Lucas zijn onder andere verkrijgbaar als muziekdoosje, rammelaar en stapeltoren. Al deze producten zijn lekker zacht en door de lichte kleuren heel aantrekkelijk voor kleine kinderen.

Selecta houten speelgoed

Leuk voor een baby, dreumes en peuter is het houten speelgoed van Selecta. Dit duurzaam gemaakte Duitse speelgoed is super stevig en uitdagend voor kleine kinderen. Én we hebben nu 10% korting op al het speelgoed van Selecta!

Nuttige sinterklaas cadeautjes

Hoewel speelgoed natuurlijk heel nuttig is voor de ontwikkeling van kinderen valt het voor de meeste ouders niet in de categorie nuttig. Omdat sinterklaas bij uitstek geschikt is om ook nuttige pakjes te geven komen we in een apart blog nog terug op nuttige sinterklaas pakjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *