Sheepish Grins – Lanoline Spray

Ben jij een echte wolliefhebber? Uiteraard weet je dan ook dat fris en schoon houden van je wolletjes een hele eigen benadering nodig heeft. Maar met deze lanoline spray van Sheepish Grins hoef je minder vaak uitgebreid te lanoliseren maar blijven je wolletjes wel in goede conditie.

Pure lanoline

De lanoline van Sheepish Grins staat bekend om de pure en zuivere lanoline. Maar naast deze pure lanoline bevat de Sheepish Grins spray ook een aantal geheime ingrediënten. Deze ingrediënten zorgen voor de heerlijke geur maar ook voor verzorgende krachten. Deze geheime ingrediënten zorgen ervoor dat de producten van Sheepish Grins al jaren populair zijn!

Sheepish Grins - Lanoline spray

Lanoliseren

Doordat je wolbroekjes, schepenvachtjes en andere wolletjes gemakkelijk kunt onderhouden met de lanoline spray van Sheepish Grins hoef je minder vaak echt te lanoliseren. Dit scheelt een heleboel werk.

Wat doe je met lanoliseren?

Lanoliseren is belangrijk bij het mooi, soepel en schoonhouden van wollen spulletjes. Lanoline is wolvet, dit word afgescheiden door de huid bij alle dieren die een wollen vacht hebben. De lanoline zorgt ervoor dat het dier word beschermd tegen weersinvloeden maar zorgt er ook voor dat de vacht in goede conditie blijft.

Maar niet alleen bij de wol op bijvoorbeeld het schaap werkt het goed, ook bij wollen shirt, rompers en schapenvachtjes helpt lanoline om het wol in goede conditie te houden. De lanoline verzorgt de vezels van de wol en zorgt ervoor dat deze super zacht worden. Daarnaast zorgt lanoline ervoor dat vuil en water word afgestoten. Ja echt afgestoten, ken je die beelden van een schaap met druppels water op zijn vacht in plaats van erin?

Lanoline spray gebruiken

Schud de fles lanoline altijd even goed voor gebruik om de ingrediënten goed te mixen, spuit vervolgens op uw wollen product en masseer zachtjes in. Als de lanoline is opgedroogd is de wol als nieuw!

Kies een lekkere geur

De Lanoline spray van Sheepish Grins is verkrijgbaar in diverse lekkere geuren. Kies de geur die het beste bij jouw smaak past. De diverse geuren zijn: Chocolade met pepermunt, lavendel, citroengras, “Natural sleepblend” en vanille.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *