Sheepish Grins eczeemzalf

Sheepish Grins

Natuurlijke eczeem zalf

Heeft jouw kindje last van eczeem of een droge huid en wil je liever geen hormoonzalf gebruiken om dit probleem te verhelpen? De eczeemzalf van Sheepish Grins zou wel eens de oplossing kunnen zijn. Deze natuurlijke verzorgende creme heeft naast verzachtende eigenschappen ook een antibacteriële werking. Dit zorgt ervoor dat eventuele infecties door bijvoorbeeld het krabbelen geen kans maken.

Sheepisch Grins - Eczeem zalf

 

Crème uit essentiële oliën

De natuurlijke eczeemzalf bestaat uit een groot aantal essentiële (natuurlijke) oliën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tea tree, mirre, kamille, salie en lavendel. Al deze ingrediënten hebben hun eigen werking. Tea Tree is een olie die bekend staat om zijn reinigende werking en beschermt de huid tegen infecties. Heel nuttig bij het voorkomen van ergere wonden. Kamille is verzachtend en daarnaast ook anti-bacterieel, net als het ingrediënt salie. Salie is daarnaast stress verlagend, net als lavendel. Daarnaast heeft lavendel nog een aantal andere geweldige eigenschappen zoals het ondersteunen van je immuunsysteem en het verminderen van stress. Uiteraard is lavendel ook kalmerend en antibacterieel. Het laatste ingrediënt Mirre werkt pijnstillend, dit is heel verlichtend bij open gekrabbelde wondjes.

Verzorgende lanoline

Een ander geweldig ingrediënt is lanoline, dit beschermd de huid en laat een verzorgend laagje achter op de huid. Cacaoboter is een vette boter die makkelijk intrekt in de huid, zo word de huid van binnenuit gehydrateerd.

Sheepisch Grins - Eczeem zalf open

Eczeemzalf gebruiken

Wij raden aan om de eczeem zalf van Sheepish Grins minimaal eenmaal per dag te gebruiken. Masseer de zalf in op de huid wacht even tot het goed is ingetrokken. Dit duurt gelukkig niet lang, zo laat de crème geen vieze vlekken achter op kleding.

Het is wel belangrijk om voor het eerste gebruik even te kijken of je kindje niet overgevoelig is voor één van de ingrediënten. Dit kun je doen door een beetje zalf aan te brengen aan de binnenkant van de elleboog, wacht even of er een reactie ontstaat voordat je de hele huid insmeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *