Schrale lippen in de winter

Sheepish Grins - Natuurlijke lippenbalsem

De wind waait hard, het regent. Het is guur buiten. Binnen in huis zorgen we voor warmte met de verwarming. Dit winterweer zorgt voor veel mensen bij schrale en rode lippen. Uit automatisme likken we aan onze lippen, dit zorgt tijdelijk voor verlichting. Helaas maar voor een korte periode, uiteindelijk worden de scheurtjes en roodheid alleen maar erger.
Maar wat is een betere manier om je lippen te verzorgen? Wij vertellen er meer over.

Schrale rode lippen

In je lippen zitten geen talgklieren die de huid van je lippen zelf kunnen verzorgen, je lippen hebben dus een goede verzorging nodig om in optimale conditie te blijven. Zeker in de winter. Hoewel het likken aan onze lippen voor een korte periode verlichting geeft zorgt dit er op de lange termijn voor dat je mond nog meer uitdroogt. Het speeksel droogt op en ontrekt vocht uit je mond waardoor er nog meer scheurtjes en droge plekken ontstaan.

Sheepish Grins

Droge lippen verzorgen

Het verzorgen van droge lippen doe je dus niet door eraan te likken. Maar wat doe je dan wel? Het is heel belangrijk om je lippen lekker vet te houden, gebruik dus een lekkere vette lippenbalsem die een beschermend laagje achter laat.
Bij je keuze voor een lippenbalsem is het goed om te kijken naar de ingrediënten. Wij raden de verzorgende balsem van Sheepish Grins aan. Deze ecologische lippenbalsem is gemaakt uit volledig natuurlijke ingrediënten en geproduceerd op duurzame wijze. En uiteraard verzorgd de balsem je lippen optimaal en zijn rode en schrale lippen verleden tijd.

Sheepish Grins lippenbalsem

De natuurlijke lippenbalsem van Sheepish Grins is gemaakt uit volledig natuurlijke ingrediënten zoals zonnebloemolie, cacao boter en bijenwas. Hij laat een heerlijk zacht laagje achter op je lippen en de is lekker vet, zo duurt het een tijdje voordat hij volledig is ingetrokken. Dat scheelt een heleboel smeren. Uiteraard kun je deze lippenbalsem zo vaak gebruiken als je wilt, er zitten tenslotte geen schadelijke ingrediënten in verwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *