GewoonGroener is de webwinkel voor al je verantwoorde kinderproducten.

Ons verhaal

Op het moment dat wij wisten dat we trotse ouders zouden worden van ons eerste kindje realiseerden we ons hoe veel keuze er was in babyspullen. Echter realiseerden wij ons ook al snel hoeveel producten er verkocht werden die schadelijk zijn voor het milieu en eventueel voor kleine kindjes. In onze zoektocht naar duurzaam en veilig geproduceerde baby producten ging er een wereld voor ons open.
​Wat een leuke producten zijn er te koop, maar wat is het lastig om deze producten te vinden.

Geinspireerd en gemotiveerd om meer ouders kennis te laten maken met alle leuke verantwoorde producten die er te koop zijn hebben wij GewoonGroener opgericht.

Onze missie

Naast het verkopen van spullen die verantwoord geproduceerd zijn proberen wij uiteraard ook in alle facetten van ons bedrijf deze duurzaamheid door te voeren. We proberen alle materialen die gebruikt worden, bijvoorbeeld voor de verzending van jouw pakket, op een zo duurzaam mogelijk manier in te kopen. Denk hierbij aan gerecyclede dozen en zo min mogelijk papier verspilling.

Assortiment

In ons assortiment streven wij ernaar de perfecte combinatie te vinden van hippe moderne kinderproducten die ook op een verantwoorde wijze geproduceerd zijn.

Mocht je nog vragen hebben of leuke tips om ons assortiment mee aan te vullen dan horen wij dat natuurlijk graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *