Op vakantie met je kindje

Tikiri leeuw in zand

Keuzes, keuzes, keuzes

Hebben jullie al gekozen of jullie op vakantie gaan? En is er ook al gekozen waarheen? Met de auto? Vliegtuig? Trein? Bus?
En gaan jullie kamperen of in een all-in resort? Voor ons is het ieder jaar weer een stress moment, wat gaan we doen en hoe gaan we ernaar toe? En als we dan eindelijk hebben gekozen en het is zover…….
INPAKSTRESS… Wat nemen we mee en is het wel genoeg?

Wij willen iedereen die dit herkend een klein beetje helpen..

Luiers en billendoekjes

Gebruik jij onze luiers van Attitude en ga je naar het buitenland op vakantie? Neem dan genoeg voorraad mee. Hoewel Attitude natuurlijk ook in het buitenland verkocht word moet je wel zeker weten dat dit ook in de omgeving van jouw vakantie adres zo is. En denk dan ook gelijk even aan je voorraad billendoekjes, wij hebben zelf de ervaring dat we niet genoeg doekjes mee hadden op vakantie en we een ander merk moesten gebruiken. De huid van ons zoontje reageerde hier helaas niet zo goed op, voor ons een goed leermoment.

Zon, zee en water

Voor ons is zwemmen echt de ultieme vakantie activiteit, buiten de vakantie om zwemmen we ook wel eens maar tijdens de vakantie kunnen we tijden in het water liggen. We merken dit echter wel gelijk aan onze huid en haren. We nemen daarom altijd onze eigen vertrouwde verzorgingsproducten mee en smeren ons extra vaak in. Als je naar een zonnige locatie gaat, of je hebt het geluk dat het hier mooi weer is. is het ook van groot belang om je goed in te smeren om te voorkomen dat jullie verbranden. Attitude heeft zonnebrand creme zonder schadelijke ingrediënten, deze is geurvrij te verkrijgen, maar ook met een milde vanille geur.
En smeer jezelf aan het einde van een ontspannen vakantie dag in de zon ook nog eens lekker met een milde aftersun. Zo is je huid de volgende dag weer klaar voor het zonnetje.

Speelgoed

Een ander punt van stress is bij ons altijd speelgoed… Er is vaak weinig ruimte in de auto of je koffer maar speelgoed is wel iets wat je echt mee moet nemen. Wij hebben een slim idee, denk bijvoorbeeld eens aan de beestjes van Tikiri. Deze zijn multifunctioneel, ze kunnen mee in bad, zijn ideaal als bijtspeelgoed en kunnen ook gebruikt worden voor een rollenspel. Ook het badspeelgoed van Hevea is ideaal, dit heeft dezelfde eigenschapen als het speelgoed van Hevea en kan op veel manieren gebruikt worden. Voor een vliegreis is het meenemen van houten speelgoed misschien niet ideaal door het gewicht, maar voor een auto reis is het zeker mogelijk. Neem bijvoorbeeld Kasper de egel mee op dag uitstapjes en je kindje heeft uren een vriendje om mee te spelen.

Heb jij nog handige tips voor het op vakantie gaan met je kindje? Geef ze aan ons door en wij vermelden ze heel graag in ons blog. Het ouderschap wordt tenslotte een stuk makkelijker als we elkaar een beetje helpen!  🙂

P.S. Wij moeten zelfs nog beginnen aan onze vakantie uitzoek stress… Tips voor leuke plekken horen we dus ook graag 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *