Onze nieuwe website

Gisteren was het zover

Na een aantal weken achter de schermen keihard werken was het gisteren (8 april) eindelijk zover, onze nieuwe website ging online! Hoewel we onze “oude” website mooi vonden voldeed hij nooit helemaal aan onze wensen. We konden veel dingen niet aanpassen en de mogelijkheden waren vaak een beetje beperkt. Op onze nieuwe website kunnen we naar hartenlust aan de slag met design, nieuwe functies en handige tools.

Aangepast logo

Ons logo vonden we eigenlijk al super mooi alleen waren de kleuren misschien niet helemaal handig gekozen. Ons logo heeft dus óók een kleine metamorfose ondergaan… zie jij wat er veranderd is?
Oke, we zullen het verklappen, de kleuren zijn veranderd zodat hij nog beter bij het design van de website past.

Wij zijn blij

Wij zijn in ieder geval super blij, het is nu bijvoorbeeld mogelijk om een recensie te schrijven over het product dat je gekocht hebt. Zo kun je aan andere laten weten of jij tevreden bent met je aankoop en of je het product aan een ander zou aanraden. Daarnaast is het nu ook mogelijk om een wensenlijstje te maken, zo hoef je interessante producten niet direct in je winkelmandje te plaatsen.
O en uiteraard werkt de website sneller en volgens ons is hij ook een stuk overzichtelijker!

Wat vind jij ervan? 

Ben je lekker aan het shoppen en loop je toch tegen wat verbeterpunten aan? We horen het heel graag zodat shoppen bij ons zo soepel mogelijk verloopt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *