Olly de geluidsspeaker van Flow

Olly bluetooth speaker - Flow

Het klinkt misschien een beetje vreemd een knuffel met een geluidsspeaker, maar het is heel slim bedacht. Olly de Octopus is een hele schattige en heerlijk zachte knuffel met in zijn lijf een handige speaker.

De speaker verbind je gemakkelijk met je telefoon via bluetooth. Op deze manier speel je binnen no time alle favoriete liedjes van jouw kindje af. Maar naast het afspelen van de favoriete liedjes van jouw kindje speelt de speaker ook white noise af. White Noise word gezien als een van de beste middelen om jouw kindje rustig te laten slapen.

Olly bluetooth speaker in mandje - Flow

White Noise

White Noise is een zichzelf herhalend geluid dat een beetje lijkt op de geluiden die jouw kindje hoorde in de baarmoeder. Dit overheersende geluid zorgt ervoor dat kinderen lekker in slaap vallen en na een slaapcyclus makkelijker doorslapen in de volgende slaapcyclus.

Lampje in Olly de Octopus

Naast de ingebouwde speaker heeft Olly ook nog een lamp in zijn lijfje. Doe de lamp aan als de muziek speelt en Olly zal mee dansen op de muziek. Natuurlijk is alleen het lampje gebruiken ook een optie. Zo heeft jouw kindje een gezellig lampje in bed.

Olly Octopus als favoriete knuffel

Word Olly de Octopus de favoriete knuffel van jouw kindje dan is dat helemaal niet erg. Door het handige haakje aan de bovenkant van de knuffel is hij gemakkelijk mee te nemen. Hang hem bijvoorbeeld op aan de maxi Cosi of de kinderwagen.

Knuffel in de wasmachine

En als jouw kindje Olly heeft meegenomen op pad en de knuffel van al die avonturen een beetje vies is geworden is dit geen enkel probleem. De speaker en lamp zijn gemakkelijk te verwijderen en zo kan de knuffel gewassen worden in de wasmachine.

Flow Amsterdam

Flow Amsterdam, is zoals de naam al een beetje zegt een echt Nederlands merk. Ze bedenken de leukste designs voor handige producten die ieder kindje nodig heeft in zijn of haar slaapkamer. Denk aan leuke nachtlampjes, rookmelders of knuffels met het geluid van een hartslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *