Oei, mijn kind knoeit!

J.J. Rabbit - oefenbestek

Volgens mij wil iedereen zo een kind. Een die alles lust, goed groeit en van eten geen strijd maakt. Weet je wat eigenlijk nog veel leuker is? Een kind dat geniet van bezig zijn met eten, die zijn eten heerlijk aan het ontdekken is en alle verschillende smaken zelf in zijn/haar mond stopt.

En de zooi die dat oplevert? Daar hebben wij wel wat handige ideeën voor!

MinikOiOi zuignap bord en zuignap kom 

Voer jij je kindje omdat hij of zij het bordje of schaaltje waarop jij het eten presenteert gelijk op de grond gooit? Dat probleem is nu verholpen! MinikOiOi heeft namelijk een superslim idee ontwikkeld.
Met hun bord en kom met zuignap is rondvliegend servies verleden tijd! Je plakt het bordje en kommetje namelijk super gemakkelijk op tafel en jouw kindje krijgt het niet meer van de tafel op.
Met dit servies kan jouw kindje dus lekker zelf knoeien met het eten, en ben jij niet de rest van de avond bezig met scherven zoeken en etensvlekken wegpoetsen van je meubels en vloer.

Minikoioi bord met zuignapMinikOiOi kom met zuignap

MinikOiOi slab

Naast de geniale kommetjes en borden hebben de bedenkers achter MinikOiOi nog meer goede ideeën. Zoals de Flexi Bib. Deze slab maak je vast met behulp van een “harnas” wat om het hele lijf van je kindje gaat. Het is dus echt onmogelijk voor jouw kindje om het slabbetje af te krijgen. Bij “reguliere” slabben zie je nog wel eens dat kinderen al snel doorhebben dat ze loslaten als je kindje er hard aantrekt.
Naast het handige systeem om de slab vast te maken, heeft hij ook nog een opvangbakje. Als jouw kindje het eten uit zijn of haar mond laat vallen word het opgevangen in de handige slab, zo kan je kindje het alsnog opeten of gooi jij het gemakkelijk weg. Dat scheelt een heleboel eten wat je op moet ruimen van de grond!

Flexi Bib groen voorkant

JJ Rabbit oefenbestek

Is het tijd dat jouw kindje zelf leert eten met bestek? Of wil je kindje niet meer gevoerd worden door jou? Met het oefenbestek van JJ Rabbit leert jouw kindje snel en gemakkelijk zelf eten. Het bestek is ergonomisch gevormd en hierdoor is het voor jouw kindje gemakkelijk om het eten in zijn of haar mond te krijgen. Met een rechte lepel of vork zie je vaak dat het eten op de wangen terecht komt, of zelfs in de haren, oren en kleding. Die tijd is voorbij met dit oefenbestek!

J.J. Rabbit - oefenbestek

Knoeien geen probleem meer

Met deze slimme producten is knoeien geen probleem meer, jij bent geen uren meer kwijt aan schoonmaken, opruimen en het voeren van je kindje. En jouw kindje kan heerlijk zelf leren eten. Wedden dat ook jij geniet van dit uitzicht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *