Nieuw product: Tikiri zoodiertjes knuffel

Kende jij de natuurrubberen zoo diertjes van Tikiri al? Deze zijn ontworpen als bad en bijt speelgoed. Maar nu zijn de bekende zoodiertjes verkrijgbaar in een nieuwe variant. De nieuwe zoodiertjes zijn zacht, knuffelig maar even schattig als de originele zoodiertjes van Tikiri.

Biologisch katoenen knuffel

De katoenen knuffels van Tikiri zijn gemaakt uit biologisch katoen en vrij van schadelijke stoffen. De zoodiertjes zijn verkrijgbaar in zes verschillende stoere en schattige diersoorten, zo is er voor ieder kindje een diertje dat bij hem of haar past. De knuffels zijn niet al te groot en hierdoor gemakkelijk mee te nemen voor kleine kinderen. Ideaal mocht de knuffel van Tikiri de favoriet worden van jouw kindje!

Tikiri knuffel olifant

Knuffel grijpspeelgoed

Naast dat de zoo dieren van Tikiri gebruikt kunnen worden als knuffel zijn ze ook ontworpen als grijp speelgoed. In ieder knuffeltje zit een zachte pieper die een gezellig geluidje maakt als jouw kindje erin knijpt. Aan het begin zijn baby’s vaak nog niet sterk genoeg om hierin te knijpen, knijp er dan zelf zachtjes in en laat het geluidje horen. Zo maak je het speelgoed extra interessant voor jouw kindje! En al snel zul je merken dat jouw kindje het beestje zelf kan pakken en gaat proberen om het geluid te laten klinken. Super goed voor de motorische ontwikkeling van jonge kindjes!

Tikiri speelgoed

Naast de leuke zoodiertjes heeft Tikiri nog veel meer leuke producten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de superleuke stapelringen die gebaseerd zijn op de schattige schaapjes Lila en Lucas. Deze stapelringen zijn super leuk voor kinderen vanaf een jaar, je merkt al snel dat ze begrijpen hoe de ringen op de toren moeten en dat er een bepaalde logica bij komt kijken.

Tikiri Stapelringen Lila verpakking

En wil jij geen overprikkelende muziekmobiel boven het hoofdje van jouw kindje hangen maar wel een rustgevend muziekje kunnen laten klinken? Lila en Lucas zijn ook verkrijgbaar als muziekmobiel. Door het handige ophangsysteem is het muziekdoosje gemakkelijk op te hangen in de box, maxi cosi of kinderwagen.

Tikiri muziekdoosje Lucas

Enthousiast? 

Ben jij enthousiast geworden over de hippe, ecologisch verantwoorde en schattige producten van Tikiri? Alle producten van Tikiri vind je hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *