Nieuw: Attitude Baby Leaves

De vaste Attitude gebruikers zullen het vast al opgemerkt hebben, de producten uit de Attitude Little Ones lijn zijn moeilijk verkrijgbaar of zelfs al helemaal uitverkocht. Er werd aan ons al veel gevraagd naar nieuwe varianten of andere merken. Maar we hebben goed nieuws!

Nieuwe productlijn

Hoewel wij super tevreden waren over de Attitude Little Ones producten worden deze toch vervangen door een nieuwe, verbeterde lijn producten voor kinderen. De Attitude Baby Leaves!

Attitude Baby Leaves 2-in-1 schuimende zeep Peer Nectar

Ecologische babyproducten

Ook de nieuwe producten van Attitude babyverzorging zijn uiteraard ecologisch, natuurlijk en gemaakt uit enkel de meest verzorgende ingrediënten.

Nieuw in de Baby Leaves lijn is bijvoorbeeld het toegevoegde bosbessen blad. Dit ingrediënt zorgt voor een extra beschermend en laagje en de werking is anti oxidant.

Hypoallergene babyverzorging

De Little Ones producten stonden bekend om hun hypoallergene ingrediënten. Zelfs kinderen met eczeem of andere huidaandoeningen hadden baat bij producten. Vrees niet, ook de nieuwe bodywash, shampoo en bodylotion bestaan enkel uit natuurlijke producten met een hypoallergene werking.

Attitude Baby Leaves handzeep vanille-peer

Dit is nog niet alles

Hoewel al een groot deel van de nieuwe producten bij ons binnen zijn komt er nog een heleboel aan! Ben jij op zoek naar een specifiek product en vind je het nog niet bij ons online? Stuur even een email naar: [email protected]

Wij gaan voor je op zoek naar het product!

Geef een antwoord