Nieuw: Attitude Baby Leaves

Ben je bekend met de Attitude Little Ones lijn? Deze producten zijn de eerste ecologische kinderproducten van Attitude. Veel mensen zijn bekend, en super tevreden met deze producten. En nu zijn ze vernieuwd! Wij vertellen je er alles over.

Attitude Baby Leaves

De Attitude Baby Leaves lijn is de nieuwe verzorgingslijn van Attitude. Deze nieuwe producten vervangen de voorgaande Attitude Little Ones lijn. Langzaam maar zeker komen alle vervangende en nieuwe producten bij ons binnen en zijn wij ze zelf uiteraard ook aan het uittesten.

Attitude Baby Leaves 2-in-1 schuimende zeep Peer Nectar

Vernieuwde Attitude

Hoewel wij altijd al super tevreden waren over de producten van Attitude vinden zij het leuk om de heilzame werking van de natuur opnieuw te ontdekken. Eens in de zoveel tijd vernieuwen ze hun producten om er zo voor te zorgen dat de producten altijd het beste uit de natuur bevatten.

Groot verschil

Een groot verschil ten opzichte van de vorige producten van Attitude is de toevoeging van het blad van blauwe bessen. Dit klinkt misschien een beetje vreemd maar dit ingrediënt heeft een kalmerende werking. Daarnaast werkt het goed tegen eventuele ontstekingen en eczeem.

Attitude Baby Leaves Bubbelbad

Natuurlijke ingredienten

Naast het bosbessen blad bevatten alle verzorgende producten van Attitude natuurlijk nog steeds volledig natuurlijke ingrediënten. Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten zijn de producten van Attitude Baby leaves (maar uiteraard ook alle andere lijnen) super geschikt voor mensen met een probleemhuid zoals eczeem of een gewone droge huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *