Natuurlijke gezichtsverzorging en reiniging

Als moeder veranderd je leven compleet, slapeloze nachten, weinig tijd voor jezelf en je hormonen gieren alle kanten op. Vaak merk je de gevolgen hiervan op je weerstand, je gevoelens maar ook aan je huid en haren. Heel belangrijk dus om jezelf goed te verzorgen in deze periode!

Wasbare wattenschijfjes

Draag jij make up? Het is dan belangrijk om aan het einde van de dag de make-up te verwijderen om zo te zorgen dat je huid goed kan ademen en herstellen. Maak gebruik van een natuurlijke make up reinigingsmiddel en reinig je huid met de wasbare wattenschijfjes van Lamazuna.

Lamazuna make-up verwijder pads 20st

Deze ecologisch verantwoorde wattenschijfjes kunnen in de wasmachine en kun je jarenlang gebruiken doordat de kwaliteit niet achteruit gaat door het wassen. Daarnaast voelen ze super zacht aan en komen ze ook super zacht weer uit de machine.

Natuurlijke gezichtsreiniging

Na het verwijderen van je make-up, of als je geen make-up draagt na het wassen van je gezicht is het altijd goed om je gezicht te reinigen met een mild en natuurlijk reinigingsproduct. Hierdoor gaan je poriën open staan en verwijder je overtollig talg. Afhankelijk van wat voor huidtype je hebt, is er voor ieder type een bijpassend reinigingswolkje van Lamazuna.

Lamazuna gezichtsreiniging normale huid exotisch parfum natuurlijke gezichtsverzorging

Het Lamazuna gezichtsreinigende wolkje is heel gemakkelijk in gebruik, je maakt het blokje een beetje nat en wrijft het vervolgens over je gezicht. Het schuimende laagje dat op je huid achter blijft masseer je vervolgens lekker in. Spoel goed af en je huid is weer heerlijk schoon!

Konjac spons

Eventueel kun je de gezichtsreiniger in blok van Lamazuna ook in masseren met een Konjac spons. Deze spons is gemaakt uit een gedroogde wortel en is bewezen effectief bij een huid met acne.

Lamazuna konjac spons

De konjac spons is overigens ook heel effectief om te gebruiken zonder reinigende crème. Met enkel water is deze spons ook heel effectief tegen puistjes en acne.

Natuurlijke gezichtscrème

Om het op natuurlijke wijze reinigen en verzorgen van je huid af te sluiten is het gebruik van een cacaoboterblokje ideaal.

Dit blokje in de vorm van een schattig taartje is zoals de naam al zegt gemaakt uit cacaoboter. Dit is super verzorgend voor de huid en laat een beschermend laagje achter. Met deze natuurlijke gezichtscrème maak je het schoonmaak ritueel van jouw huid af.

Lamazuna cacao boter blokje

Geef een antwoord