MinikOiOi beker van siliconen

Veel mensen kennen het merk MinikOioi wel, ze zijn vooral bekend om de handige borden en kommen. Beide zijn gemaakt van zacht siliconen en hebben een handige zuignap aan de onderkant, heel handig om kinderen zelf te leren eten.

Beker van siliconen

Maar nu is er een nieuw product van MinikOiOi, de siliconen beker. Deze beker is verkrijgbaar in precies dezelfde kleuren als de borden, kommen, lepels en slabben. En deze “MinikOiOi cup” leert jouw kindje om zelfstandig te drinken uit een open beker!

MinikOiOi beker

De siliconen beker van MinikOiOi is gemaakt van zacht en soepel (uiteraard voedselveilig) materiaal. Dit zorgt ervoor dat de beker ideaal is om vast te houden door kleine kinderen die net leren om zelfstandig uit een beker te drinken.

Eerste drinkbeker

Doordat de bekers van MinikOiOi gemaakt zijn uit zacht materiaal zijn ze ideaal om te gebruiken als eerste drinkbeker. De beker is soepel genoeg om vast gepakt te worden door zelfs de allerkleinste handjes maar niet soepel genoeg om fijn geknepen te worden waardoor al het drinken over de grond gaat.

Daarnaast zijn ze door de gelijke vorm gemakkelijk op tafel te zetten en staan ze stevig. Zo leer je jouw kindje in een handomdraai drinken uit een gewone beker.

Duurzame drinkbeker

Alle producten van MinikOiOi zijn op duurzame wijze geproduceerd uit materialen die aan de strengste eisen voldoen. Hiermee zijn de producten een perfect vervanging voor alledaagse plastic producten.

Door het gebruik van superstevige duurzame materialen gaan de bekers lang mee en zijn ze geschikt voor de magnetron, oven en zelfs de vaatwasser!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *