Kinderen samen laten spelen

Oekonorm Vingerverf - 4 kleuren ro bl ge gr

Ken je die heerlijke beelden van samen spelende kinderen? Wil jij dit ook voor jouw kindjes? Wij hebben een aantal leuke ideeën op een rijtje gezet om kindjes heerlijk samen te laten spelen.

Samen met een vormenstoof spelen

Laat je oudste kindje je jongste helpen met een vormenstoof. Voordoen waar de blokjes in horen en vertellen welke vormen en kleuren de blokjes hebben. Dit is niet alleen goed voor de kleinste, maar uiteraard ook voor grote broer of zus. Deze leert de kleuren en vormen nog een keer kennen. Daarnaast is het natuurlijk ook heel goed voor de band tussen de broertjes/zusjes.

Varianto

Vingerverven met kinderen

Dit vinden onze eigen kinderen echt heel erg leuk, leg een paar grote vuilniszakken neer op de vloer en doe wat vingerverf op wat bordjes of kommetjes. Laat vervolgens je kindjes hun gang gaan. Voeten, handen, alles word lekker gekleurd en zo ontstaan hele mooie tekeningen. O en achteraf samen afspoelen onder de douche of in bad levert natuurlijk ook een heleboel pret op.

Oekonorm vingerverf 4 kleuren Prinses

Samen puzzelen

Zijn jouw kinderen al wat ouder? Laat ze lekker samen puzzelen. Samen hebben ze deze puzzel van Olli & JeuJeu vast binnen no time in elkaar.

Olli en Jeujeu puzzel raket

Picknicken in huis

Maak een tent onder je tafel van een groot laken en geef je kinderen het kook en eet setje van Green Toys. Maak wat lekkere, gezonde en creatieve hapjes en laat jouw kinderen

Kook en eet set van Green Toys, maak een tent van je tafel met een groot kleed en maak wat lekkere en gezonde hapjes voor je kinderen en laat ze gezellig samen “picknicken” onder tafel. Ook heel geschikt voor op regenachtige dagen.

Green Toys kook en dinerset

Memory voor oudere kinderen

Zijn je kinderen al wat ouder? Memory is super goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het onthouden van de plaatjes, de concentratie erbij houden en het wachten op je beurt. Allemaal eigenschappen die kinderen heel goed kunnen gebruiken.

Olli en Jeujeu memoryspel

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *