Kind moeite met inslapen

Volgens mij is het inslapen bij kinderen voor veel ouders op een bepaald punt wel een lastig “probleem”. Het kan veel oorzaken hebben zoals niet moe genoeg, oververmoeid of bijvoorbeeld teveel prikkels in hun hoofd. Het is goed om te achterhalen wat het probleem bij jouw kindje kan zijn. Het vervolgens oplossen is vaak nog fijner, dat scheelt namelijk een heleboel vermoeidheid en lange avonden voor je kindje.

Slapen met etherische olien

Als je eenmaal weet waarom het inslapen bij jouw kindje lastig gaat is het natuurlijk makkelijker om samen met een kindje te zoeken naar een fijne oplossing. Hierbij kunnen etherische oliën heel goed ondersteunen. Het lekker gaan slapen door middel van etherische oliën is namelijk al jaren een bekende oplossing. Er worden veel verschillende varianten gebruikt want niet ieder lichaam reageert hetzelfde op bepaalde geuren. Maar bijvoorbeeld lavendel is een bekende geur om beter te kunnen ontspannen en zo makkelijker in slaap te kunnen vallen.

Monsters be gone spray

Wij zijn bij het inslapen daarom super enthousiast over de monsters be gone spray van Punkin Butt. Vertel je kindje hoe de spray heet en begin met het wegjagen van enge monsters. Spray lekker een beetje door de kamer of op het kussen van jouw kindje. Alle Monsters Be Gone geuren zijn gemaakt uit volledig natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een heerlijke frisse geur. Daarnaast werken ze heerlijk ontspannend door de combinatie zorgvuldig gekozen etherische oliën.

Verfrissen van lakens

Naast dat de Punkin Butt monsters be gone spray heel goed gebruikt kan worden om lekker te slapen is hij ook heel geschikt om op je lakens te sprayen na het wassen. Zo blijven ze ook in de kast heerlijk fris ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *