Jaq Jaq Bird raamstiften

Jaq Jaq Bird - raamstiften

Onze kinderen zijn super enthousiast, en wij dus ook! Met de Jaq Jaq Bird raamstiften maak je de mooiste kunstwerken op je ramen. Denk bijvoorbeeld aan paashaasjes voor Pasen of kerstbomen met kerst. Of zelfs een geboorte aankondiging als jouw kindje geboren is.

Raamstiften met mooie heldere kleuren

Met de 9 mooie verschillende kleuren maak je echt de mooiste versieringen, de kleuren zijn levendig en helder. Hierdoor kun je eigenlijk alle tekeningen maken die je maar wilt. En heb je een foutje gemaakt, doordat je de stift zo gemakkelijk verwijderd kun je de tekening oneindig aanpassen!

Bruikbaar op andere oppervlakken

Naast dat je de Jaq Jaq Bird Wishy Washy Markers kunt gebruiken op ramen zijn ze ook heel geschikt voor op glazen, borden, krijtbord maar ook op papier. Op alle gladden oppervlaktes is de stift gemakkelijk weg te vegen dus ook bijvoorbeeld op een beker alleen op papier kan de stift niet verwijderd worden

Makkelijk schoon te maken

Ben je je tekening zat of word het tijd voor iets anders? Het verwijderen van de stiften van het raam is super gemakkelijk. Maak een doekje een beetje nat en je veegt de stiften er super snel af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *