Het merk: Oekonorm

Oekonorm Waskrijtjes kindermaat

Verven, tekenen, kleien of stoepkrijten. Allemaal activiteiten die de meeste kinderen fantastisch vinden. Doen jij en je kindje dit vaak? Wat voor producten gebruiken jullie?

Goed voor de ontwikkeling

Naast dat samen knutselen, verven en kleuren super gezellig is, is het ook goed voor de ontwikkeling van jouw kindje. Kinderen leren de kleuren kennen, je kunt er bijvoorbeeld een leuk spelletje van maken om de kleur kennis te motiveren. Daarnaast ontwikkelen kinderen hun fijne motoriek door te knutselen. Zo leren kinderen de pengreep door te kleuren met kleurpotloden of waskrijtjes. Vingerverven zorgt voor een goede motoriek van de handen en met klei kun je je kindje voorbeelden laten namaken.

Duurzaamheid

Oekonorm richt zich op ecologische producten, ze gebruiken de term nawaro. Deze term komt van Nachwachsende Rohstoffe, dit betekend hernieuwbare rauwe materialen. Nawaro producten komen van duurzame bronnen, zijn volledig veilig voor het milieu en vrij van giftige stoffen.

Diverse producten

Oekonorm richt zich volledig op duurzame producten, ze specialiseren zich in producten om lekker creatief mee bezig te zijn. Ze hebben verschillende vormen klei, krijtjes en verf in hun assortiment. Alle producten zijn door het gebruik van natuurlijke grondstoffen volledig veilig voor kinderen, ook de allerkleinsten. Maar de producten van Oekonorm zijn naast geschikt voor kinderen ook uitermate geschikt voor gebruik door volwassenen. De kleuren worden gemaakt van volledig natuurlijke kleurstoffen waardoor je de allermooiste kunstwerken kunt maken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *