Hartslag knuffel Flow Amsterdam

Baby rustig laten slapen

Is jouw baby een onrustige slaper en wil je je kindje graag helpen? Misschien ken je het principe van white noise? Dit is een constant geluid van bijvoorbeeld baarmoedergeluiden, autogeluiden of in sommige gevallen zelfs natuurgeluiden. Veel baby’s vinden het horen van constante geluiden fijn bij het in slaap vallen en doorslapen. In de baarmoeder van mamma was het tenslotte ook nooit stil. Deze zogenoemde White Noise geluiden zijn natuurlijk niet zomaar bedacht maar kwa geluid en ritme helemaal afgestemd op het geluid dat kinderen horen in de baarmoeder.

Moby de walvis groen zijkant

White noise knuffel

De hartslag knuffels van Flow zijn vast binnen no time het allerbeste vriendje van jouw kindje, en om deze reden ook van jou. Want welke moeder wil nu geen goede nachtrust? En een uitgeruste baby zorgt voor een vrolijke moeder! En mocht jij denken dat jouw baby nooit meer zal slapen zonder white noise. Maak je niet druk. Uit diverse Amerikaanse onderzoeken is gebleken dat de meeste kinderen rond hun eerste verjaardag de white noise niet meer nodig hebben. Zo is het gemakkelijk afbouwen!

Voordelen hartslagknuffel

De slaapknuffel van Flow Amsterdam is natuurlijk niet zomaar een knuffel, over het design en de werking is uitgebreid nagedacht. We zetten een aantal voordelen op een rijtje voor je.

Reageert op beweging

Handig is dat je zelf in kunt stellen na hoeveel tijd de knuffel uit gaat, eenmaal stil zal de knuffel weer geluid gaan maken als jouw kindje heftig gaat bewegen of huilen. Zo zal jouw kindje snel weer rustig in slaap kunnen vallen door het veilige gevoel.

Robin de vos hartslagknuffel oranje voorkant

 

Veilige geur

Om het gevoel van veiligheid nog meer te vergroten is het handig om de knuffel eerst een paar dagen bij je te dragen. Zo ruikt de knuffel naar de geur van pappa of mamma. Voor kleine kinderen is geur en geluid super belangrijk, met de knuffel met jouw geur zal je het gevoel van veiligheid dus nog meer vergroten.

Een rits 

De meeste hartslag knuffels hebben een vakje met klittenband om het muziekdoosje in te doen. Het nadeel hiervan is dat het gemakkelijk open gaat, het muziekdoosje valt er dan uit. In veel van deze doosjes zitten batterijen, je wilt uiteraard niet dat je kindje deze te pakken krijgt. Om deze reden hebben de walvis en vos van Flow Amsterdam een rits om het doosje in op te bergen. Zo kan deze niet in de handen van jouw kindje komen.

Robin de vos hartslagknuffel achterant

Leuk als knuffel

Door het geweldige design zijn de walvis en vos ook heel leuk als knuffel zonder muziekdoosje. Mocht jouw baby deze knuffel als favoriet uitkiezen en geen white noise meer nodig hebben kan je de knuffel ook heel gemakkelijk los gebruiken! De rits voelt niet hard aan en de knuffel is dus lekker zacht om uren lekker mee te slapen!

Slaap lekker baby! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *