Goldi Sauger

We hebben de afgelopen tijd weer een heleboel leuke, ecologische, handige en vernieuwende producten toegevoegd aan ons assortiment. Een van deze producten zijn de natuurrubberen spenen van het merk Goldi Sauger.

Goldi Sauger spenen

Natuurrubber spenen

We merken dat de spenen van Goldi Sauger heel populair zijn, veel klanten zijn super tevreden en geven aan dat hun kindje de speen heel fijn vind.

Goldi Sauger - fopspeen rond
Goldi sauger rond

Verschillende vormen spenen

Een groot voordeel van de spenen van Goldi Sauger is dat ze verkrijgbaar zijn in een heleboel verschillende vormen en maten. Mocht jouw kindje dus een enorme zuigbehoefte hebben en hiervoor een fopspeen nodig hebben, zijn er een heleboel verschillende soorten om te proberen. Zo is er voor ieder kindje een juiste speen te vinden, stop je zoektocht dus en kijk naar de spenen van Goldi Sauger.

4 verschillende vormen

De natuurrubber fopspenen van Goldi zijn verkrijgbaar in vier verschillende vormen. Deze vormen zijn rond, symmetrisch, ovaal en schuin. Geef je borstvoeding? Kijk dan vooral naar de ovale en symmetrische vormen. Wil jij de tandjes van je kindje extra beschermen dan is een schuine speen een goede optie. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, de voorkeur van jouw kindje.

Zelfs bij jonge kinderen zie je soms al een voorkeur voor een bepaald model speen, gelukkig heeft Goldi genoeg spenen om de juiste vorm te zoeken!

Goldi Sauger - fopspeen schuin
Goldi speen schuin

Juiste maat speen

Als je eenmaal de juiste vorm hebt gevonden is het goed om te kijken naar de maat, bij iedere speen staat vermeld voor welke leeftijd de speen word aangeraden. Hoewel je je hier natuurlijk niet tot op de dag aan hoeft te houden is het wel goed hier rekening mee te houden.

De reden hiervoor is het feit dat de kaak van kinderen groeit en veranderd, daarnaast komen de eerste tanden door en deze wil je uiteraard niet beschadigen. Met de juiste vorm speen en het juiste formaat zorg je ervoor dat het gebruik van de speen geen vervelende bij-effecten heeft!

Goldi sauger spenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *