Flow Fabian Slaaptrainer

Wij zijn super enthousiast over eigenlijk alle producten van Flow (Amsterdam), en nu hebben ze weer een nieuwe aanwinst in het geweldige assortiment.

Veel mensen kennen Fabian het lampje van Flow wel, dit lampje in de vorm van een hertje is al een tijdje razend populair. En nu is er naast het lampje ook nog een super handige slaaptrainer in dezelfde vorm als Fabian het lampje.

Slaaptrainer Fabian - Flow

Slaaptrainer Fabian

De slaaptrainer van Flow is naast super schattig, ook nog eens handig. Heeft jouw kindje wat moeilijkheden met slapen en wil je op een liefdevolle manier je kindje helpen en een beetje sturen? Dan is de slaaptrainer van Flow een heel goed hulpmiddel.

Diverse functies

De Fabian slaaptrainer is geschikt voor kinderen van diverse leeftijden. Fabian zorgt er namelijk door middel van kleuren voor dat zelfs de jongste kinderen snappen wanneer het tijd is om te gaan slapen, wanneer het nacht is en wanneer het weer tijd is om op te staan.

Daarnaast kunnen kinderen die oud genoeg zijn zelf naar de handige klok kijken die op Fabian zijn buik zit. Zo leren kinderen zelfs op jonge leeftijd al op een speelse manier klokkijken.

Bedtijdfunctie

De bedtijd functie van Fabian is handig voor het soepel laten verlopen van bedtijd. Deze functie telt de tijd af tot het bedtijd is voor jouw kindje. Voer bijvoorbeeld in dat jouw kindje om 7 uur moet gaan slapen, Fabian zal af tellen en oranje verkleuren als het tijd is om te gaan slapen. Als Fabian rood word weet jouw kindje dat het nu echt bedtijd is, je kunt hier gemakkelijk afspraken over maken.

Wakker worden functie

Het lampje geeft vervolgens in de ochtend ook weer aan als het tijd is om wakker te worden. De slaaptrainer Fabian zal dan weer groen verkleuren. Zo weet jouw kindje dat het tijd is om uit bed te komen. Het lichtje is niet heel fel, zo zal jouw kindje er niet wakker van worden als deze nog heerlijk ligt te slapen. Ideaal voor heerlijke ochtend waarop je misschien zelfs een beetje kunt uitslapen.

Slaaptrainer Fabian onderkant - Flow

Gemakkelijk design

Zoals je hierboven op de foto kunt zien is het design van Fabian super gemakkelijk. Door de duidelijke handleiding is het invoeren van een bedtijd en tijd om wakker te worden super gemakkelijk. Daarnaast is het opladen heel snel en simpel te doen met de bijgeleverde usb kabel en opladerblokje. Binnen no-time is Fabian weer opgeladen en klaar voor gebruik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *