Een pittenkussen, ideaal voor koude winteravonden

Poes pittenkussen - Bitten Design

Nu het al de hele week regent en het in de avond steeds verder afkoelt is het weer tijd om thuis lekker op te warmen. Wij halen geregeld onze dekentjes al tevoorschijn en ook ons pitten kussen is al een paar keer gebruikt. Wijzelf en onze kinderen zijn groot fan, we vertellen er daarom graag meer over!

Pittenkussen met leuk design

Hoewel een pittenkussen vooral praktisch moet zijn vallen wij, en zeker onze kinderen, toch ook voor een leuk design. Onze vorige saai pittenkussen zak straalde weinig uit, had al snel vieze vlekken en waren we altijd kwijt omdat deze ergens lag te slingeren in huis.

Toen wij de pittenkussens van Bitten Design zagen kochten we er dus ook gelijk een voor thuis (naast de exemplaren voor de webshop!). Wij kozen voor de schattige lama en zijn nog steeds meer dan tevreden!

Lama pittenkussen - Bitten Design

Wat moet je met een pittenkussen?

Zoals je misschien wel merkt zijn wij zelf super enthousiast. We gebruiken het pittenkussen dan ook regelmatig. Voor het opwarmen van mijn voeten in bed tot mijn nek die vastzit. Onze kinderen vinden het heerlijk om een pittenkussen op hun buik te hebben bij buikpijn of als ze niet kunnen slapen maakt de lichte lavendelgeur dat ze heerlijk ontspannen.

Verschillende varianten

Alle pittenkussens worden gevuld met tarwe en lavendel. Deze lavendel geeft een milde geur bij het opwarmen van het pittenkussen en zorgt ervoor dat je lichaam nog beter kan ontspannen.
Hoewel alle vullingen dus hetzelfde zijn zijn de warmte kussens verkrijgbaar in heel veel verschillende leuke vormen. Denk aan een eenhoorn, panda, kat, beer maar ook een stoere yeti. Je vind alle pittenkussens hier!

Eenhoorn hoofd pittenkussen - Bitten Design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *