Ecologische zonnebrand voor volwassenen

Nieuw in ons assortiment is de zonnebrand van Attitude voor volwassenen. De Attitude Little Ones zonnebrand verkopen we al een tijdje en hier krijgen we heel veel positieve reacties op. Vandaar nu de uitbereiding met het assortiment van zonnebrand voor volwassenen.

Natuurlijke ingrediënten

Net als de Attitude Little Ones zonnebrand bevat de zonnebrand voor volwassenen enkel natuurlijke ingrediënten. Zelfs de milde geur is gemaakt uit natuurlijke grondstoffen en bevat geen synthetische parfumstoffen.

De Attitude zonnebrand voor volwassenen is gemaakt op basis van zinkzalf, dit zorgt ervoor dat de zonnebrand gemakkelijk uitsmeert en geen witte waas achterlaat. O en eventuele vlekken op kleding zijn ook gemakkelijk uit te wassen.

Ecologische zonnebrand voor volwassene
zonnebrand attitude

Natuurlijk/mineraal filter

Door alle natuurlijk ingrediënten bevat de Attitude zonnecreme geen chemisch filter maar een mineraal filter. Dit betekend dat de zonnebrand niet in de huid intrekt en je huid van binnen beschermd maar dat er een natuurlijke afwerende laag op je huid gelegd word.

Chemisch filter

Want hoewel een filter van binnenuit heel goed klinkt brengt dit ook grote nadelen met zich mee. De diverse zonnebrand soorten met een chemisch filter bevatten onder andere nanodeeltjes, parabenen en siliconen. Deze trekken door de huid heen in je bloedbaan en verspreiden zich door je lichaam. Hier kunnen deze stoffen schadelijke effecten hebben op je organen, bloedsomloop en je algehele gezondheid.

Natuurlijk filter

In tegenstelling tot een chemisch filter trekt een natuurlijk zonbeschermd filter niet in je huid. Een natuurlijk (ook wel mineraal) filter legt een beschermde laag op je huid. Deze laag weerkaatst de zonnestralen en beschermd op deze manier je huid.

Attitude gezichts- en lipstick
Attitude gezichts en lipstick

Complete zonbescherming

Maak je zonbescherming compleet met de gezichts en lipstick van Attitude. Deze stick is perfect om de huid van je gezicht optimaal te beschermen. Smeer hiermee bijvoorbeeld gemakkelijk je oren, haargrens of lippen in. Zo voorkom je verbranding van deze gevoelige stukjes huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *