Ecologische en hippe schoencadeautjes!

Olli en Jeujeu puzzel schoolbus

Ecologische schoencadeaus

Nog een paar nachtjes slapen, zaterdag is het zover! Sinterklaas arriveert dan weer in Nederland om heel veel kindjes blij te maken. Snapt jouw kindje het verhaal van sinterklaas al? En doen jullie al aan (schoen)cadeautjes? Ons zoontje heeft alles dit jaar door en vind het reuze spannend! Wij hebben voor hem natuurlijk een aantal leuke cadeautjes uitgezocht.

Moby Mini lampje 

Echt net nieuw in ons assortiment en super leuk als schoen cadeau zijn de mini Moby lampjes van Flow Amsterdam. Deze lampjes zijn zacht, klein en schakelen zichzelf na een minuut automatisch uit. Jouw kindje kan het lampje vervolgens super gemakkelijk opnieuw aankrijgen. Zo hoeft jouw kindje nooit meer bang te zijn in het donker en heeft hij altijd een vriendje bij zich in bed!

Flow - Mini Moby

Puzzel Olli en Jeujeu

Deze kleine schattige puzzeltjes zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende designs, allemaal even schattig. De kleine puzzeltjes bestaan uit 24 stukjes. De puzzel zit verpakt in een leuke stoffen verpakking met het plaatje van de puzzel in een wikkel eromheen. Een echt cadeautjes dus!

Olli en Jeujeu puzzel raket

Knutselspullen Oekonorm

De knutselspullen van Oekonorm zijn ook super leuk voor in de schoen, ze zijn betaalbaar, klein en zorgen voor uren speelplezier. Kijk bijvoorbeeld eens naar de peuter waskrijtjes, deze zijn speciaal ontworpen voor gebruik door kleine kinderen. Zo krijgen kinderen geen kramp in hun handen en leren ze de pen greep ontwikkelen.

De viltstiften met gum zorgen ook voor uren plezier, maakt jouw kindje een “foutje” in zijn of haar tekening? Met deze magische stiften en gum maakt dit niks uit. Veeg de gum over de tekening en het verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Oekonorm Magic pen 9 kleuren + 1 geheimschrijver

Tikiri speelgoed

Ze zijn misschien iets boven budget voor een schoencadeau maar ze zijn wel echt heel erg leuk! De zoodieren van Tikiri zijn al een tijdje verkrijgbaar in natuurrubber. Deze wilde dieren zijn perfect om mee te nemen in bad. Daarnaast zorgt het belletje ervoor dat ze uitdagend zijn als rammelaar voor baby’s. Maar naast de natuurrubberen variant zijn de zoo dieren van Tikiri ook verkrijgbaar als knuffels. Alle knuffels hebben een piepje in hun lijfje, super leuk voor kleine kinderen!

Tikiri knuffel nijlpaard

5 december cadeaus 

Heb jij al de cadeautjes voor in de schoen al binnen? We hebben ook een blog geschreven over de leukste cadeau’s voor het sinterklaas avondje. Je vindt deze blog HIER!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *