EatSleepDoodle, eindeloos kleurplezier!

EatSleepDoodle tafelkleed

Een perfect cadeau zo met de feestdagen, dat vinden wij de producten van EatSleepDoodle. Strijd aan de eettafel met kerst? Niet met het tafelkleed van EatSleepDoodle! Of uit eten met kerst met de kinderen? Geen probleem met de placemats. Een keer een dagje wat langer uitslapen? Ook dat regelt EatSleepDoodle voor je! 😉

Inkleuren en weer uitwassen

Met de spullen van EatSleepDoodle is eindeloos spelen geen probleem. Je kleurt een van de geweldige designs in, helemaal naar jouw smaak. Vervolgens kun je hieronder slapen, mee eten of verzin het maar. Tijd voor de was? De kleuren wassen uit en je kunt opnieuw beginnen aan een prachtig kunstwerk.

EatSleepDoodle dekbedovertrek wereldkaart

Idee voor kinderpartijtje

Naast leuk voor de feestdagen, zijn de producten van EatSleepDoodle ook heel leuk voor een kinderfeestje. Kleur met zijn allen een tafelkleed in voor de jarige of geef iedere genodigde een eigen kussensloop of placemat. Zo gaat iedereen met een leuke en tastbare herinnering naar huis.
Wil je dat de kleuren niet uitgewassen kunnen worden? Gebruik dan niet de bijgeleverde stiften maar gebruik watervaste textielstiften of textielkrijtjes.

EatSleepDoodle placemat inkleuren

Verschillende designs

De producten van EatSleepDoodle zijn met verschillende designs verkrijgbaar. Zo bestaat er een print met vlinders, een huis om in te richten, dino’s en ook een wereldkaart. Voor ieder kindje een print die aansluit op zijn of haar interesses.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *