Duurzame topper: Bubbles Bodycare

Ben jij kritisch op de producten die je gebruikt voor jouw kindje? Maak dan eens kennis met de duurzame verzorgingsproducten van Bubbels Bodycare.

Duidelijke missie

De missie van Bubbles is heel duidelijk, verzorgingsproducten maken die goed zijn voor het milieu maar ook voor kinderen. Daarnaast willen ze af van het stoffige imago dat veel duurzame producten tegenwoordig hebben.

Hip design

Om van dit stoffige imago af te komen heeft Bubbles Bodycare zijn uiterste best gedaan om een hip design te bedenken met vrolijk gekleurde water dieren en een herkenbare kikker. Op de achterkant van iedere fles staat een afbeelding welke aangeeft hoe producten door het afvoerputje in de natuur terecht komen. Zo word een mooi uiterlijk gecombineerd met een duurzame boodschap.

Duurzame boodschap

Deze duurzame boodschap is voor Bubbles heel erg belangrijk. De ingrediënten worden namelijk strikt geselecteerd en alle producten zijn NATRUE geselecteerd (keurmerk voor natuurlijke cosmetica).

Frisse zoete geur

De milde maar lekkere frisse zoete geur van alle producten is om deze reden natuurlijk ook afkomstig van natuurlijke ingrediënten. Zo weet je dat jouw kindje niet in aanraking komt met chemische parfumstoffen.

Bubbles Bodycare Give Away

Ben jij enthousiast geraakt en wil je de producten van Bubbles Bodycare zelf uitproberen? We mogen nu in samenwerking met Bubbles een heel leuk pakketje weggeven.

Ga naar onze Instagram en maak kans op een setje Bubbles bestaand uit shampoo, conditioner en bodywash (200ml).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *