De werking van after sun

Ik denk dat we het bijna allemaal wel eens hebben gebruikt, after sun. Soms gewoon om de huid wat extra te hydrateren en ook vast wel eens omdat jij of een van je kinderen per ongeluk toch verbrand is.

Wat gebeurd er bij een verbrande huid?

Bij verbranding van de huid ontstaat er een ontsteking van de huid. Bij deze ontsteking komen verschillende (gevaarlijke) stoffen vrij die schade kunnen veroorzaken aan je gezondheid. Om deze schade te voorkomen is het belangrijk om verdere verbranding te voorkomen en ervoor te zorgen dat de huid zo snel mogelijk kan herstellen.

Verbrande huid kalmeren

Om de verbrande huid te kalmeren is het belangrijk te voorkomen dat er meer schade door de zon ontstaat. Bescherm je huid daarom met een goede zonnebrand en draag het liefste beschermende kleding.

Attitude zonnebrand

Breng je huid daarnaast tot rust met een verkoelende gel. Let hierbij wel goed op de ingrediënten. Chemische parfumstoffen en bepaalde zwaardere ingrediënten kunnen ervoor zorgen dat de al gevoelige huid nog verder geïrriteerd raakt.

Natuurlijke aftersun Attitude

Attitude natuurlijke aftersun

Wil jij jouw huid verzorgen? Of is je kindje onverhoopt toch verbrand? Dan maak je met de aftersun van Attitude een goede helende keuze. Deze natuurlijke aftersun bevat geen alcohol, chemische parfumstoffen of andere niet natuurlijke ingrediënten.

De aftersun van Attitude is een makkelijk smeerbare gel met een heerlijke frisse geur. Daarnaast zorgt de combinatie van komkommer met mint ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd word. Hierdoor zal de huid snel genezen.

Attitude After Sun

Aftersun voor kinderen

Ook voor de gevoelige huid van kinderen heeft Attitude een speciale aftersun ontwikkeld. Deze aftersun is gemaakt op basis van Calendula. Calendula heeft een verzachtende en verzorgende werking en hersteld de huid. De AfterSun is daarom ook goed te gebruiken bij andere beschadigingen van de huid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *