De leukste bamboe serviezen

Het duurt nog eventjes maar langzaam maar zeker komen de feestdagen weer dichter bij. Wij vieren deze ieder jaar trouw met onze kinderen. Helaas moet ik wel toegeven dat ik altijd last minute stress heb en in alle haast op zoek moet naar cadeautjes. Maar dit jaar ga ik het proberen anders te doen!

Nuttige cadeautjes

Hoewel wij tijdens de feestdagen ons best doen om ieder jaar leuk speelgoed te vinden voor onze kinderen geven we ook altijd nuttige cadeautjes. Omdat onze jongste nu ook steeds beter begrijpt dat servies op tafel hoort en geen frisbee is willen we haar ook een eigen bamboe servies setje geven. Vind jij dit nou een leuk idee? We zetten de leukste serviessetjes voor je op een rijtje!

Bamboe serviessetjes

Yuunaa vosje

Yuunaa Kids Bamboe Kinderservies Vosje Dieren

Een van de meest populaire serviezen in onze shop is het vosje van Yuunaa. Dit setje bestaat uit een bord, beker en kommetje. Naast verkrijgbaar in een complete set zijn het bordje en bekertje ook los te verkrijgen.

Panda en flamingo servies

bamboe servies flamingo

Dit schattige servies van Superzozial combineert een flamingo met een panda. Het servies van Superzozial heeft een mooie natuurlijke kleur door het gebruik van bamboe. Het setje bestaat uit een kommetje, beker en bord.

Aardbeien servies van Dotz

Dotz kinderservies bamboe aardbei

Ben je op zoek naar iets anders dan een servies met dieren? Het merk Dotz maakt hele leuke serviezen die helemaal compleet zijn. Dit aardbeien servies bestaat uit een bord, kom, beker en een lepel en vork. En voor de echte aardbeien liefhebbers is er ook nog een bijpassende slab.

Bim Bam Boo kinderservies

BimBamBoo - kinderservies autootjes

Heb jij een echte autoliefhebber thuis, dan is het auto servies van Bim Bam Boo perfect! Dit stoere servies bestaat uit een vakjesbord, kom welke in het bord past en een bekertje met oor.

Bamboe servies tijger

Eco-Import - Bamboe servies tijger

Voor een echte stoere dierenliefhebber is het complete tijgersetje een goede optie. Dit setje bestaat uit een bord, kom, beker maar ook een lepel en vorkje.

Cadeau tip serviesjes

Mocht bamboe servies niet helemaal jouw voorkeur hebben, dan hebben we ook nog hele leuke kinderserviezen van MinikOiOi en EcoViking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *