De herfst komt eraan

We hebben al een aantal regenachtige dagen gehad met wind, en wat kouder weer. Dit kan maar één ding betekenen, de herfst is onderweg. Wij zetten de must haves voor deze herfst even voor je op een rijtje.

Pittenkussen

Een pittenkussen is een zak gevuld met kersenpitten. Deze warmtekussens kunnen opgewarmd worden in de magnetron en blijven vervolgens uren heerlijk warm. Ideaal voor op de koudere herfstdagen, of op de echt koude dagen voor kindjes in de kinderwagen. (Wij raden ze niet aan voor pasgeboren babys).

Lama pittenkussen - Bitten Design

De pittenkussens van Bitten zijn verkrijgbaar in een heleboel verschillende leuke designs zoals bijvoorbeeld de lama, poes, yeti en beer.

Sheepish Grins lippenbalsem

Door de weersverandering krijgt je huid ook een heleboel te verduren. Door de veranderende lucht, de kou en het gebruik van de verwarming in huis merken veel mensen dat hun lippen schraal worden en soms zelf een hele rode rand krijgen.
De neiging die veel mensen krijgen is hieraan te likken, hier droog je de huid echter alleen maar mee uit. Het is juist belangrijk je lippen goed gehydrateerd te houden.

Sheepish Grins - Natuurlijke lippenbalsem

Bescherm je lippen tegen deze uitdroging met de natuurlijke lippenbalsem van Sheepish Grins. Zo voorkom je uitgedroogde schrale lippen op gemakkelijke wijze!

Vroeg donker

Naast de kou en de regen betekend de herfst ook kortere dagen en langere nachten. Omdat veel kinderen moeite hebben met slapen in het donker is een nacht lampje wel een must have voor op de slaapkamer.

Met de handige nachtlampjes van Flow zorg je ervoor dat jouw kindje een mild lichtje heeft bij het in slaap vallen. Alle lampjes schakelen zelf uit maar zijn net zo gemakkelijk weer aan te krijgen voor jouw kindje. Zo hoeft jouw kindje niet bang te zijn om in slaap te vallen.

Zin in de herfst?

Dit waren drie tips voor spulletjes die handig zijn om te gebruiken in de herfst. Heb jij nog leuke tips voor de herfst, misschien over leuke uitjes in de herfst of spullen die leuk zijn om te gebruiken? Laat het ons weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *