Dagje naar het strand met kinderen

Het mooie weer is begonnen, de zon schijnt en we gaan allemaal weer heerlijk naar buiten! Dat betekend voor kinderen dat het buiten spelen, vies worden en genieten van de zonnestralen is begonnen. En wat is er heerlijker dan genieten in de zon op het strand.

Omdat wij dit zelf regelmatig doen met onze kinderen willen we een paar leuke speelgoed tips delen zodat ook jij een heerlijke zomerdag hebt!

Green Toys

Perfect speelgoed voor op het strand is het speelgoed van Green Toys. Dit plastic speelgoed is gemaakt uit gerecyclede melkflessen en is super stevig en gemakkelijk schoon te maken. Na een dagje strand was je het even af met een sopje en het speelgoed is weer als nieuw. Of je zet je kinderen onder de douche met het speelgoed, twee vliegen in een klap.

De leukste Green Toys producten voor het strand zetten we voor je op een rijtje:

Green Toys speelgoed sleepboot geel

Green Toys Sleepboot

De Green Toys Sleepboot is super goed vermaak voor op het strand. De boot blijft gemakkelijk drijven en heeft daarnaast ook nog een handvat om ervoor te zorgen dat de boot niet te ver weg drijft. In het bootje zit een ruimte waar water in bewaard kan worden en door de handige opening aan de voorkant kun je het er uit gieten alsof de sleepboot een gieter geworden is. Door de felle kleuren valt de boot goed op in het zand of op het water, zo raak je de boot niet zo snel kwijt.

Green Toys rode speelgoed kiepwagen

Green Toys Kiepwagen

Vervoer zand en water over het strand zonder enige moeite. Maak een mooi zandkasteel door het zand van de ene kant naar de andere kant te verplaatsen of maak een diepe waterpoel door water te vervoeren. Deze Green Toys kiepwagen heeft er geen probleem mee om door het zand te rijden, zelfs een poeltje water is geen enkel probleem. En na een dag hard werken zet je je kiepwagen onder de douche en je wagen is weer perfect schoon.

Water en zand - Green toys

Green Toys water en zand speelgoed

Met dit setje water en zand speelgoed van Green Toys is naar het strand gaan een super groot feest. Maar ook aan het einde van de dag in bad spelen met dit speelgoed zorgt voor uren vermaak. Vul de verschillende vormen met water en kijk hoe het water er bij ieder vormpje op een andere manier uit komt. Of gebruik de verschillende vormen om de leukste figuren te maken met zand. Alle bijgeleverde onderdelen hebben een verschillende vorm, ze zijn allemaal ontwikkeld op water op een andere manier doorheen te laten stromen. Schep het water bijvoorbeeld op met het zeeoor om een waterval te maken of gebruik de kwal om water uit zijn tentakels te laten stromen.

Green Toys strandset

Green Toys Strandset

Een setje wat we echt niet kunnen vergeten op ons lijstje is de Green Toys strandset. Zoals de naam al zegt is deze ontworpen voor een dagje vermaak met zand. De set bestaat uit een leuke emmer, een zandkasteel vormpje en een schep en harkje. Jouw kindje kan hiermee geweldige zandkastelen maken en met de emmer is het meenemen van water naar je zandkasteel geen enkel probleem. Door het stevige handvat is het tillen een makkie!

We hebben een paar van de leuke speelgoed sets van Green Toys op een rijtje gezet. Maar eigenlijk is al hun speelgoed super geschikt voor op het strand. Door het gladde materiaal, gemaakt uit gerecyclede melkflessen is het speelgoed stevig en gemakkelijk schoon te maken. Het kan prima tegen een stootje en ook een lading zout zee water is geen enkel probleem. Kijk dus eens rustig rond tussen al het speelgoed en mocht je vragen hebben dan horen we het heel erg graag!

Green Toys - Seacopter blauw
Green Toys Seacopter

Geef een antwoord