Borstvoedingspoep vlekken verwijderen

Geef jij borstvoeding? Dan ken je die heerlijke borstvoedingspoep van pasgeboren baby’s vast wel. Eens in de zoveel tijd, of misschien wel een paar keer per dag ontploft de ontlasting uit de luier op de romper en kleertjes. En al snel kom je er achter dat dit niet zulke gemakkelijke vlekken zijn om weer uit de kleertjes te krijgen.

Borstvoedingspoep vlekken uitwassen

Na een rondje in de wasmachine zie je vaak dat de ontlasting vlekken een stuk minder duidelijk zijn geworden, maar je ziet vaak nog wel een soort geel/bruine vlek die er niet uit gaat. Heel zonde van de mooie kleertjes van je kindje! Om de vlekken te voorkomen raden sommige mensen wasbare luiers aan, andere zweren bij bepaalde merken wegwerpluiers en andere zeggen “het hoort erbij”. Heel eerlijk, hier hebben we het maar geaccepteerd, het ging vanzelf over ;-).

Chemische middelen

Uiteraard is het mogelijk de kleertjes van je kindje in te sprayen of wrijven met een chemische (in sommige gevallen zelfs blekende) spray of lotion. Vaak zie je dat de vlekken wel minder worden of helemaal verdwijnen. Ik denk echter niet dat het heel goed is voor de kwaliteit van de kleren. Het tast de vezels aan en daarnaast blijft er altijd wel een restje achter in de kleren, die je vervolgens weer aantrekt bij je kindje. En zeker de huid van pasgeboren baby’s is nog heel kwetsbaar.

Ecologische vlekkenspray

De vlekkenspray van Attitude is vrij van schadelijke stoffen en volledig gemaakt uit natuurlijke ingrediënten. Het is veilig voor de kleren van je kindje maar ook voor de gevoelige huid. Om deze reden ook heel erg geschikt voor mensen met bijvoorbeeld eczeem.

Attitude vlekverwijderaar is daarnaast super gemakkelijk in gebruik, je brengt het aan op de vlek en laat het 1 tot 5 minuten intrekken. Zorg er wel voor dat je de vlek verwijderaar niet laat intrekken en de was dus op tijd in de wasmachine doet met een beetje wasmiddel.

Attitude Little Ones natuurlijke Vlekverwijderaar - Parfumvrij

Natuurlijke vlekverwijderaar

De natuurlijke vlekverwijderaar van Attitude komt in een handige spray met een inhoud van 475ml. Hij bevat geen parfum en is mede hierdoor hypoallergeen.

Alle producten van Attitude zijn vegan, gecertificeerd door PETA en uiteraard niet getest op dieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *