Arnica van Punkin Butt

Iedereen kent de naam wel, Arnica, maar heb je het ook wel eens gebruikt? Wij zijn al jaren super blij met het gebruik van Arnica, niet alleen voor onze kinderen maar ook voor ons zelf. We vertellen er daarom graag meer over!

Wat is Arnica?

Arnica is gemaakt van de valkruid, dit is een meerjarige plant die graag groeit in de bergen. Het middel word al jaren gebruikt voor heel veel verschillende dingen. Denk aan de werking tegen blauwe plekken, werking tegen wondjes en een goede doorbloeding.

Arnica tegen blauwe plekken en spierpijn

De meeste mensen zijn wel bekend met het feit dat Arnica goed helpt tegen blauwe plekken. Deze zullen sneller genezen en minder pijnlijk zijn. Maar Arnica werkt ook heel erg goed tegen kneuzingen en spierpijn. Bij een kneuzing is het van belang Arnica voorzichtig in te masseren op de pijnlijk plek maar bij spierpijn kan het lekker zijn om de Arnica als massage olie te gebruiken. Smeer een laagje tussen je handen en masseer de pijnlijke spieren in.

Punkin Butt - Arnica Stick

Betere doorbloeding

Arnica zorgt ervoor dat de doorbloeding van het lichaam beter word en op deze manier afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Daarnaast worden ontstekingen geremd en bij kneuzingen zullen zwellingen verminderen.

Punkin Butt Arnica

De Arnica van Punkin Butt is verkrijgbaar in een stick maar ook in een handig bakje. Beide zijn uiteraard gevuld met Arnica, en andere ondersteunende ingrediënten. Uiteraard zijn alle ingrediënten volledig biologisch en geselecteerd om hun goede kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *