Anae wasbare wattenschijfjes

Met de wasbare wattenschijfjes van Anae reinig je je gezicht op eco-friendly en zachte wijze!

Herbruikbare wattenschijfjes

De herbruikbare wattenschijfjes van Anae zitten met 10 stuks in een katoenen waszakje. De wasbare make-up pads worden gemaakt uit biologisch katoen (met GOTS-keurmerk). Daarnaast is het waszakje ook volledig gemaakt uit (ongebleekt) biologisch katoen.

Anae - make-up verwijder pad

Stevige wattenschijfjes

De wattenschijfjes van Anae zijn wat dikker dan de meeste herbruikbare wattenschijfjes (zoals bijv Lamazuna). Hierdoor absorberen de schijfjes ook meer vocht en viezigheid en verwijderen ze zelfs de meest hardnekkige make-up.

De make-up pads hebben een diameter van ongeveer 9 cm en ze zijn rond de 3mm dik.

Wattenschijfjes wassen

Je kunt de gebruikte wattenschijfjes zo vaak wassen als je wilt, doe dit wel altijd netjes in het wasnetje. Zo voorkom je schade aan de schijfjes maar ook aan je wasmachine (ze eten tenslotte ook sokken).

Het beste is de wattenschijfjes te wassen tot een temperatuur van 60 graden. Je kunt uiteraard wasmiddel gebruiken. Het gebruik van wasverzachter word wel afgeraden.

Anae - wasbare wattenschijfjes

Herkomst Anae

Alle producten van Anae zijn gemaakt onder eerlijke omstandigheden. De Make-up pads worden gemaakt in Turkije en de waszakjes worden gemaakt in India. Naast dat de wattenschijfjes gemaakt worden onder eerlijke omstandigheden zijn ze ook diervriendelijk (volledig vegan).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *